@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
⚜️1 kere euzu besmele çekip.
100 tövbe estağfirullah
En 100 salavat. Oku.
Sonra
–Başlarında Besmeleyle–*11 İHLAS SURESİ*(Kul Hüvallahu) ve**1 FATİHA SURESİ*( Elham )
◾️Hediye*:*Allah'ım Senin rızan ve izninle okuduğum Surelerin ve Salavat-ı Şeriflerin sevaplarını, Şanlı Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) Efendimiz'in Şanlı Ruhuna, Yüce Aliine, Ehli Beyt'ine, Ashabına, Sahabelere, Sıddıklara, Şehitlere, Gazilere, Salih Kullarına, Tüm Peygamberlere ve Nebilere, Meleklere, Hz. Meryem, Hz. Fatma Annelerimize ve tüm cennetlik annelerimize, Hızır (as) ve sevdiği evliyalara, himmet eden sultanlarımıza, Veysel Karani Hz'ne, ders veren hocalarımıza ve onların da hocalarına, Anneme babama kardeslerimize *HEDİYE ETTİM*amin.
(istediğiniz evliya ve bu dünyada ve ahiretteki sevdiklerinizi de hediyenize* ekleyebilirsiniz.)
1 kere euzu besmele
En 100 defa La ilahe illallah oku.
Tevhid bittiginde başka birsey okuma. ✨️
Bunu abdest alıp hergun sabah akşam yap. Başkada bir zikir çekme yalnız bunu yap. Hediye ettiğin o mubarekler sana himmet (Yardım) edecekler. Şaşıracaksin şaşma. Ve Bana onlardan kurtulacağın için Rabbim senden razı olsun sesini şimdiden duyar gibiyim.
Gör bak neler oluyor bunu okuduğunda kefereler aglayacak sende guleceksin sukredeceksin.