Alıntı:
verveine Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Odamda boy aynası var köşede ama beni tedirgin ediyor geçen namaz kılarken gözüm kaydı bir şeyler geçer gibi hissettim. Üstünü örtmek gerekir mi ne yapılmalı?
Üstünü örtmeyi düşündüm ama ters etki eder diye de gerildim uyurken korku problemi yaşıyorum abartıyor da olabilirim
|
Şu duayı tavsiye ederim;
Allâhümme inneke sellatte ‘aleynâ ‘adüvven basıyran bi ‘uyûbinâ yerânâ ve hüve kabiylühû min haysü lâ nerâhüm. Allâhümme eyishü minnâ kemâ êyestehû min rahmetike ve kannıthü minnâ kemâ kannettehû min ‘afvike ve bâ’ıd beynenâ ve beynehû kemâ bâ’adte beynehû ve beyne cennetike inneke ‘alâ külli şey'in Kadiyr;
Allâhım; Gerçekten Sen bize büyük bir düşman musallat ettin ki ayıplarımızı görmektedir; o ve zürriyeti bizim kendilerini görmediğimiz taraftan bizi görmektedir;
Allâhım; Onu rahmetinden ümitsiz bıraktığın gibi, bizden de ümitsiz bırak, ona affından ümit kestirdiğin gibi, bizden de ümit kestir ve onunla cennetinin arasını uzaklaştırdığın gibi bizimle onun arasını uzaklaştır; Şüphesiz ki gerçekten Sen her şeye hakkıyla gücü yetensin.