Alıntı:
Karan33 Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm anne isimi ve kendi isimimle fotoğraf olmadan bakım yaptırdım üzerimde büyü ve muska çıktı bakımı yapan kişi Seyda ama benim anlamadığım daha öncesinde yine güvenilir bir yere bakım yaptırmıştım hiç birşey çıkmamıştı her hocanın bakımda farklı görmesi gibi bir olay olabilir mi bakım yapan kişi sana içme ayetleri ve ömürlük muska yapmak gerek 50 sayfa yazılacak diyip 4 bin tl istiyor forumda ücretsiz bakım yapabilecek olan var mı veya burda bakım yapan kişi de birşey görmese aklım yine seydada kalacak ne yapmalıyım
|
resimsiz bakim olmaz, mesela kisinin ismi mustafa ibni ayse veya Hatice binti fatma olsa bu isimde kaç bin kisi var? nasil bakim yapacak
50 sayfa ne yazacakmis bakara suresini mi,? sen nasıl tasiyacakmissin 50 sayfayi , yazilan evde duracaksa kisiye bir etkisi olmaz,
hem 50 sayfa yazilacak hic bir sey yok, bu çok abartma olmuş...
İmamı Şafi ra.
|