16.05.24, 00:53
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
selamun aleykum kardesim, ya latif zikrini çok asiri cekmis birisi olarak ve bilinçsizce, icazetsiz tek basina, senin su an içinde bulundugun durumlari yasadim hala etkileri var, uzerindeki agirlikta bu zikirden kaynaklaniyordur, bende de oldu aynisi, uykum var ama yok, yataktan kalkasim gelmez, uykum gelmez, sanki deja vu ler yasiyordum ara sira su an bile yasiyorum, farz namazlarini ne olursa olsun birakma yapiyorsan, yapmiyorsanda mutlaka yap, ister yorgun ol ister uykusuz ol ne olursa olsun mutlaka yap, agir baski altindasin benim gibi, bu kadar yuksek okumalari devamli yaptiginda uzaklasman yapmaman için enerjini çekiyorlar, farz namazlarini ayriyeten imas hocaminda dedigi gibi kelime i tevhid salavat ve rahatlaman için 7 ayetel kursi 7 felak 7 nas 7 fatiha 7 ihlas bunlarida okursan iyi gelir benim gibi, ben su an sadece bunlarla ilgileniyorum, rahatladigimi hissediyorum okumalari yaptigimda, salavat istigfar ve tevhid 100 er defa okuyorum, fazla degil, sanada tavsiye ederim, biraz vucudu dinlendir ve rahatla, daha sonra saglikli bir yol çizersin kendine, yoksa yanlis islere kalkarsin maazallah
|
Aleyküm selam. Resmen yaşadıklarımı hissettiklerimi yazmışsınız. Allah ın izniyle dediklerinizi uygulamaya başlayacağım. İnşallah şifasını görürüm.
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
her namazdan sonra 500
|
Hocam eğer baş ağrım üzerimdeki uyuşukluk hissi gibi etkiler devam ederse 500 olan sayıyı azaltmalı mıyım ? yoksa 500 kelimeyi tevhid e her zaman devam etmeli miyim?
|