Alıntı:
Nur16 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Yaşadıklarıniz ilim sonucumj ilham oluyor yoksa temiz kalpli misiniz daha önce bende budurumlari yaşadım kişilerle muhabbet ederken kalplerinden geceni hissetmek ayrı sözlerine karşılık verirken hissetmeden kalbinden geçeni lisana dökmek ayri ayrıca rüya da gördüklerimizin çıkmasi uyarı olabilir bilemeyiz sebeb ne isede fazlada vesvese takıntı ya düşmemek gerekir meşgul olun bos durmayn bilgili olanlar yardım ci olacaklardir selametle
|
Bildiğim veya uğraştığım bir ilim yok ama yeni tanıştığım insanlar bile hemen ne kadar iyi niyetli olduğumu söylüyor, çevreme bakınca açıkçası bence de o şekilde. Düşünmek değil de kalbime bi his düşüyor olumsuz şeyler önceden, iyi bir şeyi hissettim diyemem bu şekilde daha önce.
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba kardesim, bu durumdan bende muzdaripim, yasadiklarinin hemen hemen aynisini yasiyorum hala... yaklasik 7 8 senedir durum ayni, artik takmiyorum, bazen kendimi herseyden herkesten soyutluyorum, uzak duruyorum, bazen zararli olabiliyor, o yuzden yanliz kalmayi tercih ediyorum, namaz zikir salavatlarla Allah a siginiyorum, Rabbim sifamizi versin... Amin
|
Aynı şekilde :/ Uzaktayken sıkıntı yok ama işte insanlardan uzak duramazsın hep. İnşallah, en iyisi başka yapabileceğimiz bir şey yok