Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
halusinasyon hayal ile gorulur ve elle tutulur bir sonucu yoktur, ama ben elle tutulur sonucu goruyorum, şu olsun bu olsun dedigimde oluyor,
o gordugun noktaciklar iste senin gormek istemedigin yaratilmislar,
eger sekle giriyorlarsa durum baska noktaya yani sikıntili yere gidiyor,
ben yakaza makaza, astral mastral bilmem, çakra makra bilmem hic ugrasmadim bunlarinda gerekli olduguna inanmam
|
Hocam ben de görüyorum o noktacıkları ama farklı biçimde. Ben bir Ayetel kürsi aşığıyım. Günde hatırıma düştükçe sayısız okurum. Ama belli bi niyet üzere değil. Anlamı güzel olduğu için ve Allahı bu vesileyle anmak istediğim için. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ben aydınlık ortamlarda nur taneleri görüyorum. Özelliklede ayetel kürsi okurken oluyor. Kötü varlıkların ayetel kürsiden kaçtığını biliyorum çünkü çoook şahit oldum. Bunlar kötü değil öyle hissediyorum ne zaman okusam görünür oluyorlar bitirincede kaçtıklarını görmedim. Birde bazı insanların omuzlarının üzerinde görüyorum bu nurları. Onlara gün içinde ne yaptıklarını sorduğumda aldığım cevap hep aynı. Birine karşılıksız yardım ettiklerini öğreniyorum. Sizce açıklaması nedir. Bu gördüklerim melek mi?