Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
İlk başta bana da o şekilde bir kaç vesvese gelmişti başladıgım zamanlar. Orası kolay.
Metni okuyorsun ya? Okurken kendini izle hangi kısımlarda:
Esneme
Geyirme
Sıkılma
Sinir
Herhangi bir farklılık oluyorsa çiz o paragrafı. Oraya yogunlaşarak tövbe namazları ve kefaret hayrları ile ; sonrasında 21 Ayatul Kursi oku.
Bir ilmede gerek yok, görmeye de gerek yok. Ruhsat kalkınca zaten okudugunda surei şerifeyi, inşallah farkedersin.
Mesela sen anlat ; ne sıkıntıların var; belki bizde yaşamışızdır yardım etmeye çalışak.
|
O vesvese denen şeyi 10-11 o yaşlarda namaz kılmak için seccadeyi serdiğimde yaşıyordum, kulağımın dibinde okuduğum Fatiha'yı karıştıracak şekilde çok hızlı fısıltı şekilde, Allah Peygamber Kuran Sünnet ağza alınmayacak şeylerin gelmesiyle, bunları benim ağzımdan çıkacak olsa 1 dakika hatta 1 sn önce al beni Ya Rabbi diyerek, duamız da buydu. Anlayasaya kadar tabi.
Bilmeden de bir çok şeyi söylemiş yapmış olduğumun da farkına vardım öğrendikçe,
O metni de denedim, bir şey bulabilir miyim diye ama herhangi bir sonuç bulamadım kendimde
Hatta Celcelutiye hocanın 99 esma ile olanı da yaptım.
Bir sonuç bulamıyorum. Bu mevzu öyle kendi kendimize bilinecek çözülecek bir mevzu değilmiş demek ki.
Kısacası terzi kendi söküğünü dikemezmiş, kaldı ki biz terzi de değiliz.