Alıntı:
Erbab Nickli Üyeden Alıntı
Üstadım ben de o hocanın dediğini aktardım.
Bu büyüden önce yaşıyordum bunları hep, çocukluğumdan beri. Vücudumda aniden yaralar çıkıyordu filan. Allah rızası için ücretsiz yardım eden medreseler bitirmiş rahmetli bir büyümüğüz vardı, o yardım etmişti o zamanlar.
Sonrasında işte yapılan o büyüyle bişeylerin farkına varmaya başladım sadece. Ve ondan sonra epey araştırmalar yaptım.
Yanımdakinden kaynaklandığını düşündüm ama işte onun da tam olarak ne olduğunu bir türlü anlayamıyorum. Bir dişi cin olduğunu biliyorum sadece.
|
Aşık cin tedavisi, kişinin Havas ilmi ehli bir kimseden yardım alarak gerçekleştirilebildiği gibi kendisinin de uygulayacağı bir program ile yapılabilecek uzun ve zahmetli bir süreçtir. Bu süreçte dua, sure ve zikirlerle musallat olan aşık cinden kurtulmak mümkün olmaktadır. Ana hatları ile program hakkında bilgi verilmesi gerekirse; İçilen sulara ve yemeklerde kullanılan yağlara Bakara Suresi okunmalı ve vücut günde en az 3 kez okunmuş zeytinyağı ve su ile ovulmalıdır. Günlük olarak Yusuf, Nur ve Saffet Sureleri okunmalıdır. Sabah ve akşam 100’er defa olmak üzere; La ilahe illallah vahdehu le şerike leh Lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şeyin gadir Estağfirullah, La havle vela guvvete illa billah Okunmalıdır. Yatmadan önce Fatiha, Felak, Nas ve Ayet-el Kürsi okunmalıdır.