Alıntı:
metatron Nickli Üyeden Alıntı
Ben kötü bir rüya görsem bela musibet ölüm bunlar gerçekleşiyor genelde bunun sebebi nedir? Ve bundan nasıl kurtulurum sanki bir lanetli gibi hissediyorum kendimi
|
Resulullah Sav efendimiz kötü rüya gören kimseye anlatmasın der, uyanır uyanmaz o rüyanın şerrinden, gerçekleşmesinden Allaha sığın. Edebe ahlaka aykırı bilakis şeytandan bir kabus ise uyanınca, sol tarafına dönüp hemen 3 kez euzu besmele ile tüüü, tüüü, tüüü. diye tükür. Temsili bir tükürük yani, şeytanı kör edeceğim diye duvarı da yıkama aman
Başıma gelen bu konuyla ilgili bir misal vereyim kardeşim.
Rüyamda ailemdem birisinin trafik kazası geçirdiğini gördüm, araba perte çıktı şükür bizde birşey yok falan demişti. Neyse uyandım hemen Allaha sığındım, ardından @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abimizin tavsiyesiyle inşa ettiğim sadaka kutuma, o kişi ve o rüya adına niyet ederek bir miktar da sadaka attım. Duamı, fiile döktüm anlıycağın.
Bir hafta kadar sonra bu yakınımın kaza olayı aynen gerçekleşti, şükür Allaha maddi hasar dahi fazla olmadı.Velhasılı, şerri hayra yormaya çalış, lanet sandığın o zaman lütufa dönüşebilir.