Alıntı:
osman100 Nickli Üyeden Alıntı
her rüyamda degil abim 2sefer gördüm rüyalarıma müdahale edebilsem stresli görmezdim abim napayım yatıyorum uyuyorum menüde ne varsa o geliyor önümüze Allah hayır etsin inşAllah yoksa kim kötü rüya görmek isterki kim rüyasında bogulmak isterki abi uyurken gözlerim açılıyor vucudum kilit göz bebeklerim haraket ediyor sadece gözlerim sola kayıyor bi bakıyorum kara bişey bana bakıyor dilime zihnimde olmadan bir anda besmele i şerif geliyor vucudum çözülüyor kara varlık yok oluyor bu kadar günahkar oldugum halde dilime besmelesini okutturan Allaha hamd ederim benim amacım burada bilinçlenmek yaşadıgım olayları anlamlandırmak bilgili abilerimizden sende stresli cevap verince tekrar soru sormaya çekiniyorum valla bi sorsam tekrar ayıp olurmu diye
|
Alıntı:
osman100 Nickli Üyeden Alıntı
eskide kaldı inşAllah hocam bunlar kalmadı artık her geçen zaman daha iyiye gidiyorum o ümitsizlik duygularından eser kalmadı hiç kurtulamıycam sanıyordum öyle hissetiriyorlardı elhamdulillah kurtulduk sadece bazı şeyler hakkında bilgi alıyordum sizler gibi bu işin içinde olan insanların bilgisine başvuruyordum yoksa komple sünger çekip önümüzemi bakmalıyım hocam bütün herşey geçti sadece geçende söyledigim gibi bi köpek beni görünce uluyor o biraz garibime gidiyor bu olay bir kaç kere olmuş olsa umursamazdım ama 100lerce kez oldu halende oluyor bazende kimselere havlamayan köpekler beni görünce havlaya havlaya yanıma kadar geliyorlar sonrada geri hiç birşey olmamış gibi geri gdiyorlar bana birşey yapmadan
|
onuda soyledim, etrafindakiler hayvanların ilgisini cekiyor dedim...