Alıntı:
lSametlTasl Nickli Üyeden Alıntı
Rüyamda beyaz bi çarşafın üstündeyiz bi oda genişliği kadar üzerinde göz olan davut yıldızı var karşımda uzun siyah saçlı bi kadın üzeri yırtık yüzü yaralar var sağı solu siyah lekeler boğuk sesle ses çıkararak bana saldırdı ama dokunamıyo 2.3 defa denedi ben durumun farkındayım bilincim yerinde ve okumam gerekenleri okuyom ama işe yaramıyo son bi hamle yapıp tşörtümü yırtıyo bi anda bağırarak 1444 deyip can çekişerek kaçıyo ( arkadaşlar bu olayı bir ilim sahibi dostum yaşadı ve anlam veremiyor yorumlarını rüya tabirinde iyi olanlar felan yardımcı olurlarsa sevinirim)
|
rüya tabiri Allah vergisi ilimdir,okuysrsk fetd görerek, egitim alarak kazanilmaz, Ayni hz. yusuf as. verildigi gibi
ilmi olmayan ancak ileri geri tahminde bulunur, o tahminlerde insani cok yaniltir
ayrica
ruyaya cok takilmamak gerekir
rüyanin delili yoktur...
İmamı Şafi ra.
|