Alıntı:
yahya313 Nickli Üyeden Alıntı
Niyet edip gelebilirmiyim,belirli günleri var mı,bide savaşa katılırsam gerçek hayatımda bir değişiklik olur mu
Niyet edip gelebilirmiyim,belirli günleri var mı,bide savaşa katılırsam gerçek hayatımda bir değişiklik olur mu
|
Her gece yatmadan bu niyeti edebilirsin. Cümleyi kendin seçebilirsin ama örnek bir niyet yazayım sana bu en uzun olanı bir kere samimiyetle yapmwn yeterli sonraki geceler kısaca Manevi orduya niyet ettim kendimi sana emanet ettim hizmete niyetlendim ya Rab de uyu.
Rabbim, (Akbaba hazretlerinin belirttigi) o semsiyenin altinda olmaya ben de niyet ediyorum tüm ruhumla, azalarimla, tüm kalbimle, tüm bedenimle, tüm zerrelerimle senin yolunda hepsi feda olsun, senin rizan için hepsi feda olsun.
Butün kudret ve ilim sende, benim hig bir kudretim ve ilmim yok. Ancak sen dilersen ögretirsen hatirlar ve bilebilirim senin izninle.
Manevi ordu senin özel kullarina tahsis edilmis.
Beni de özellerin arasina alir misin? Rabbim, sen kuluna gah damarindan daha yakinsin. Beni de bu kullarina yakin eyle. Yakin olan bu kullarinla benim arami açacak ne varsa bana uzak eyle.
Eger bu yollar bana uzaksa o yollari bana yakin eyle. Hakkiyla hizmet edip sana ebeden hadim olabilmeyi nasip eyle. Senin rizan için sana söz veriyorum, hakikat peygamberi aleyhisselatu vesseleme söz veriyorum, hakikat yolundan giden peygamber asiklari kimler varsa, Hakk asiklari kimler varsa o kullara da söz verdim dönmemek üzere, sen kabul eyle ya Rabbi. Ruhumu sana sattim bunu da kabul eyle ki bu kalbi kabeden üstün kildin yarabbi bu kalbimle sana söz verdim ve dua ediyorum. Allahim biz kuluz eksigiz hatallyz tam olan sensin bütün noksanliklarimizi her an zaman saniye ve salisede bütün an ve nefeslerde, bütün mekanlarda öyle bir tecelli eyle ki, bütün eksiklerimi tolare eyle tastamam eyle. seni seven ve sevdigin kullarinin hürmetine de beni manevi ordularina kabul eyle.
Maddi manevi zahiri batini ledunni serri ilim irfan hikmet feraset belagat hal ilmi, hakikat namina yaratmis oldugun hangi ilimler varsa bunlarin arz olundugu ve mekan neresiyse bunlarin da hakikatlerini gönüllerimize arz eyle bunu da bizi yasayan kullarindan eyle yasadiklarimizi dogru yasamay! nasip eyle, dogru yasadiklarimizi da dogru tastyabilmemizi (aktarabilmeyi) nasip eyle dogru tasidiklarimizin da dogru tastyabilmesi için de onlara da yardim eyle ya rabbi. Yerlerin ve göklerin ordulari Allaha aittir.