Alıntı:
CEYG49 Nickli Üyeden Alıntı
Mdcet35 Abicim tavsiyelerinizi nasıl bir yol izlemem gerektiğini kaç saat olduhic bıkmadan çok güzel bir şekilde anlattiniz acikladiniz gerçekten umudumu kaybetmemem gerektiğini gördüm sirf laf olsun diye söylemiyorum.Birkaç güne kadar bitmiş biri olarak görüyordum.Güzel şeyler olacak umudum var artık tabiki bu günleri gormek içinde yapmam gerekenler varmış kör bir kuyudan çıkmak için suan tirmandigimi hissediyorum ve bugünün tarihini gün geldiğinde inşallah burda olduğunuzda siz ve bu yazılanları okuyan destek veren yazmasalar dahi okuyup Allah yardımcısı olsun diye herkese.Başardım diycm Allahın izniyle.
|
Abicim bizler sana ilmen faydali olamasakta duamiz ile verecegimiz moral ile kaybettigin maneviyatini yukseltmene yardimci olabiliriz, bunuda yapmazsak zaten mehl gelsin bizim musluman kardesligimize, insallah yarabbim sifani verecektir, yeterki pes etme, senin su anda icinde bulundugun durum bir savas durumu, kotuluge karsi, musallata karsi , bunun icin ilk bastaki zirhin namaz olacaktir, abdest olacaktir, insallah Rabbim namazlarinda sana guc kuvvet versin