10.05.24, 00:02
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim namaz nasip isi degildir, namaz farz dir, sarttir, mecburidir, bir muslumanin temel diregidir, sen namaz kilmiyorsan, sancagi dusmana teslim etmis bir komutansin, yani kendini seytana teslim etmissin, o ne derse sen onu yapiyorsun, iste vesvesede bu yuzden, vaz gecmislikte bu yuzden, eger gercekten kurtulus istiyorsan kendin icin, zafer istiyorsan, sana ne icin vesvese geliyorsa tam tersini yap, namazi zorlanirsan, yanlis bile yapsan kalbindeki niyettir onemli olan, tekrar kilarsin, tovbeni edersin, ama hic kilmiyorum dedigin zaman, zikirlerde fayda etmez sana, daha fazla sorun cekersin uzerine, sen bir an once hocalarimiza danis kardesim, namaz yok diyorsan benim tavsiyemde sana fayda etmez cunku sorunun temelden cok buyuk, temelinde demir olmadan beton dokuyorsun, Allah muhafaza , en kisa surede hocalarimiza ulasmaya bak, Allah yar ve yardimcin olsun, dua ederim tabiki kardesim, inan ilmim olsa daha fazlasini yaparim, ama maalesef , seni farkli yargilayacak kardeslerimizin olacagini sanmiyorum, cunku onlar musallatin veya diger zararli durumlarin ne oldugunu bilen insanlar, onlarda sana duaci olurlarki tez zamanda sifa bulasin diye,
|
Mdcet35 Abicim tavsiyelerinizi nasıl bir yol izlemem gerektiğini kaç saat olduhic bıkmadan çok güzel bir şekilde anlattiniz acikladiniz gerçekten umudumu kaybetmemem gerektiğini gördüm sirf laf olsun diye söylemiyorum.Birkaç güne kadar bitmiş biri olarak görüyordum.Güzel şeyler olacak umudum var artık tabiki bu günleri gormek içinde yapmam gerekenler varmış kör bir kuyudan çıkmak için suan tirmandigimi hissediyorum ve bugünün tarihini gün geldiğinde inşallah burda olduğunuzda siz ve bu yazılanları okuyan destek veren yazmasalar dahi okuyup Allah yardımcısı olsun diye herkese.Başardım diycm Allahın izniyle.
|