Alıntı:
JustMention Nickli Üyeden Alıntı
sıkıntı şu güzel kardeşim "lafın yok" cinleri yakma ile ilgili soru sordum bana yakılırsa neler olabileceği veya nasıl yakılır bununla ilgili cevap vermediniz.
Bakın halen hakaret ediyosunuz "altını değişmeyi öğren" ne demek yaşlı olan sizsiniz yaşlı bezi marketlerde satılıyor ama etrafınızda yakınınız yoksa Allah rızası için öğrenip altınızdaki bezi ben değiştirebilirim ne de olsa din kardeşimizsin.
derdim alim olmak değil bilgi almak siz birşey öğrenince alim mi oluyosunuz veya yaşlılıktan herhalde gözünde problem var alim nasıl olunur diye soru mu sordum
Haklısınız ama psikolojik olarak rahatsız ediyorlar beni kalp gözüm açık diye mi durugörü mü deniliyor hocam yani var olduklarını yanımda olduklarını hissedebiliyorum ama göremiyorum hocam
|
sıkıntı şu güzel kardeşim "lafın yok" cinleri yakma ile ilgili soru sordum bana yakılırsa neler olabileceği veya nasıl yakılır bununla ilgili cevap vermediniz.
bak cocuk ben senin kardesin degilim,
daha onceki konulari okusaydin soruna niye cevap vermedigimi anlardin
daha once çok kez soyledim **cin yakma** diye bir sey yok, sana ayri cevap veremem konuları okursan görursun..
konu burada bitti.