Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
madem lafima inanmiyorsun hic aldiris etme yap o zaman,
istedigin bilgiden faydalan, demek ki laflarimda doğruluk payi varki bu kadar sana koymuş
sen daha altini degismeyi ögrende ondan sonra bu kadar büyuk laf konuş yoksa o laflar boğazında kalir
nasilda sana dert olmusum bu nasil kin , tanimazsin bilmezsin niye bu kadar öfkelendin
2 ayda alim falan mi olacagini sandin
ha bu arada
senin minik melegin benmiyim?
|
sıkıntı şu güzel kardeşim "lafın yok" cinleri yakma ile ilgili soru sordum bana yakılırsa neler olabileceği veya nasıl yakılır bununla ilgili cevap vermediniz.
Bakın halen hakaret ediyosunuz "altını değişmeyi öğren" ne demek yaşlı olan sizsiniz yaşlı bezi marketlerde satılıyor ama etrafınızda yakınınız yoksa Allah rızası için öğrenip altınızdaki bezi ben değiştirebilirim ne de olsa din kardeşimizsin.
derdim alim olmak değil bilgi almak siz birşey öğrenince alim mi oluyosunuz veya yaşlılıktan herhalde gözünde problem var alim nasıl olunur diye soru mu sordum
Alıntı:
Dasiva Nickli Üyeden Alıntı
Gözün kapalı görmediğin varlığın yandığını nasıl göreceksin önce bunu bir akıl et. Can almaktan bahsediyorsun ve bunu nasıl yaparım diye soruyorsun soru ahmakça sana bunun cevabını vereceğini düşündüğün kişiler hakkında ileri geri konuşuyorsun.
Yüzlerce havas kitabında yazıyor nasıl yapılacağı yiyorsa dene...
|
Haklısınız ama psikolojik olarak rahatsız ediyorlar beni kalp gözüm açık diye mi durugörü mü deniliyor hocam yani var olduklarını yanımda olduklarını hissedebiliyorum ama göremiyorum hocam