Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Ben günde 4 5 cüz okuduğumda bişey olmuyor fakat beyin kendi kendine sayıklıyor .
Uykusuzluk kuran okumaktan değil kuran okumak ruhu hafifletir enerjisi hafifliktir yani uykusuzluk varsa eğer azap ayetlerine denk gelmiştir en fazla çünkü mümin azap ayetlerinde ruhu o gerçekten korkar sabaha kadar mı uyumuyorsunuz yoksa 2 3 4 e kadarmı uyanıksınız
İnşirah süresiyle Kevser suresş ve tevbe 40. Süreyi okuyun vesselam uykunuz gelşr veya ihlaslı uyku yapın uyumadan şöyle niyet edin niye ettim Rabbimin rızası için uyumaya uyuyup sabah namazına uyanmaya diyip yukarda belirttiğim ayet ve süreleri okuyun vesselam
Zalim hocam bende gün boyu zikşr çektiğimde sanki 4 kişi oluyorum ruhum hafifler ve 4 kişi tüm gün yardım eder gibi işlerime başladığımı hatırlamadan işlerim bitiyor ne yorgunluk var ne bişey varmı bu hadisede bişeyler zalim hocam (:
|
Ne güzel zaten dedim onun maneviyatını geliştirmesi lazım bu kişiden kişiye değişir herkeste aynı olmaz 30 cüzü okursun kuş gibi olursun sen oldun artık oldun..