hocam ben bu resimleri gorunce omer hocanin videolari aklima geldi, onunlada irtibata gecmistim ben ancak bir turlu tanismak nasip olmadi, onun bir dayisimi amcasimi ne var o asil bu islerin ehli, omer olanda el almis galiba ondan, ama ben pek fazla inanamaz oldum son zamanlarda, abartili ve sanki videolarda oynama yapilmis gibi hissettim, heleki bir videosunda musluman bir cini kurtarmaya çalistilar , ifrit arkasindaydi, su doldurduklari kap kirmizi renk aldi , o videodan sonra zaten hepten emin oldum onlarin videolarinda fake lik var oynama var diye, ben yaniliyorda olabilirim belki ama yinede ne bileyim akil sir isi degil, ilk yaptigin aciklamada aslinda bana bazi simsekler çaktirdi kafamda, simdi boyle cinlerle irtibati olanlar ne bileyim onlara hukmetmeyi bilenler, onlardan faydalanip zengin olup niye boyle seylerle ugrassinlar degil mi? ha insanlar için hayirli islerde kullaniliyor, mesela saglik, mesela musallattan kurtulus, mesela sihir buyu gibi gibi, ama ben hiçbir hoca hiçbir kisi gormedim ki onlar sayesinde maddi olarak yuksek meblalarda kazançlar sagladigini, hepsi bos isler bu tur islerin, verirse nasip ederse Rabbimden baskasi veremez, geri kalan hersey bos is dedigin gibi, Allah Razi olsu oyle bir aciklama yaptigin için
|