09.05.24, 20:45
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleykum kardesim, Ya Latif ismi serifesini hem senin okudugun sekilde 16641 defa hemde 41 gun riyazetli oruc tutarak her turlu okumasini yapmis birisi olarak, bilincsizce yapilan her rituel, ya musallat yada rahatsiz edici olaylarla sonuclaniyor, sizi bu konuda yonlendirecek bir hoca ile durumu kontrol altina alin, burada gordugunuz okudugunuz her seyi derdinize derman diye uygulamaya çalisirsaniz, ayni o dusundugun vesvese gibi Sirk e bile dusersin Allah esirgesin, benim etrafimdaki insanlar rahatsizlanmaya basladi, evi sinet bocek fareler basti yani tuhaf durumlar olustu, çok sukur korumalar yaptim bir hocamin tavsiyesi uzerine bazi durumlari duzeltebildim, ha kendi niyetim kendi derdime henuz çare gerçeklesmedi, ama sunu anladimki az sabir ve bilincli olarak yola devam edersem yine soyluyorum bir mursid yani hoca ile belki kisa surede derdimin dermanina ulasirim, ama sunu soyleyeyim guzel kardesim, sakin ama sakin o kadar yuksek okumalara bilincsizce girme,
|
Hocam diye hitap edicm kusura bakmayın ağız alışkanlığı hocam kelimesi benim için saygı anlamı ifade ettiği için kullanırım hep.Öncelikle zaman ayırıp bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim Allah razi olsun.Hocam şöyle bir durum var birçok kişi olumlu sonuç aldığını söylediği için malesef bilincsizce ve içinde bulunduğum bunaltıcı durumun etkisiyle okumaya karar verdim.Çünküçok kolay şeyler yaşamadım 9 yil boyunca kaldırılmak kimsenin inanmamasi ve malesef tek başına bu durumla mücadele ettiğim için belki duzeltirim umuduyla okudum ve olacağına kesin gözüyle bakıyordum.Çünkü 9 yıldır narsist biriyle bir ilişkiyi sürdürmek basedilmesi kolay değil 9 yılın 8 yılı narsist oldugunu bilmeden yaşadım son 1 yılda bu durumu farkettim ve malesef koruma yada hocalara danışmak aklıma gelmedi ve halen etkisini yaşıyorum çektiğim zikirin etkisini.Bu günlerde çok aktif olmaya çalışıyorum grupta 50 mesaj hakkımı doldurup gurup üyesi değerli hocalarimiza danışmak için inşallah kurtulurum bu durumdan...
|