Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Güzellik ve şirinlik için en tesirli en meşru yol şudur Erkek ya da kadın gece yarısını müteakiben yatağından kalkıp teheccüd namazı kılmaya devam etse yüzü ayın on dördü gibi parlak olur. Peygamber efendimiz (s.a.v) buyurdular ki ''Gece namazı çok olanın gündüz yüzü güzel olur.''
|
⚜️Allah razı olsun. Güzellik ve şirinlik için en sahih en makbul en zararsız en güzel yolu yazmışsınız. İnsanlar celpten bahsederler ve başka yollar ararlar.
Ben bir anımı anlatmak istiyorum ve halada oluyor.
Bira konu dışına kaçıyor gibi görünsede konuyla bağlantılı olacak anlatacağım buyrun dinleyelim:
Ben salavat ve tevhidi çok çekerim başkada zikir yapmam. Şükür ve teheccüd namazına gayret etmeye çalışırım. Nefsimi yenmek için çok çaba sarfederim bazen zorlandığım olur.
Kadınlardan uzak durduğum hatta kaçtığım halde kadınlar yaptığım amelden dolayimi yoksa şeytanın yönlendirmesinden dolayimi tefekkür etmek gerekir onların hep dikkatini çekerim. Elimde değil bunlar.
Bana hayranlıkla baktıklarına şahit olurum çoğu zaman ve başımı öne eğmeye çalışırım. Gül suyu esansını vede bazen amber miskini kullanırım. Parfümden nefret ederim. Midemi bulandırır. Sade ve bazen renkli ama açık tonlarda elbise giyerim. Ve bu benim hoşuma gider. Kot pantolon çok nadir giyerim. İnsanları severim ama hayvanları aşırı severim. Bir kere küçüklüğümde bir serçe kuşum vardı kız kardeşimle beklerdik büyüdü ve bize alıştı. Kaçmıyor bizden. Sonra hastalandı ve öldü onu ağlayarak gömmüştük ve mezarına gömüp fatiha ihlas ve yasin süresini okuyup ruhuna hediye etmiştik. Sonra Allah affetsin kusumu çok özlemiştim kabrine açıp bakmak istemiştim kardeşimle kabrini açtık ki kuş kurtlanmisti. Annem kızmıştı toprağı kapatın hayvanı rahatsız etmeyin demişti bizde geri kapattık. Böyle bir anım olmuştu benim hiç unutmam. Şu yaşımda bile Rüyamda arasıra o kuşun ve diğer birkaç horoz ve tavugumuzun bizi ziyaret ettiğini görürüm ve uyandimda sükrederim. Dünya hayatının değersiz ve sadece bir imtihan yeri olduğunun farkına varırım. İnşallah rabbim cenneti nasib ederse o ölen kuşumla ve diğer hayvanlarım ve ailemle birarada olmayı çok isterdim. Bunu yazarken dahi duygulanıyorum. Rabbimin merhameti sonsuz. Zira amelime güvenmiyorum. 🌷✨️
Cazgircinx kardeşinizin yaşadığı hayattan bir kesittir bunlar bir tefekkür edin kardeşlerim. Dünya İmtihan merhamet cennet ve ameller.