Alıntı:
asius Nickli Üyeden Alıntı
daha sonraları evlilik çoluk çocuk derken ben ibadetleri boşlamaya başladım. zikirlerime devam ediyordum elbette ama namazı çok boşlamıştım. Sufliler bu dönemde de boş bırakmadılar tabi çocuğumla korkutmaya başladılar. ama ben artık korkmadığım için çokta bişey yapamıyolardı. Kendilerine küfür edip dövdüğümü bile hatırlıyorum Anneler bazen aslan kesilebiliyor yadırgamayın
Neyse bu boşlama döneminde Tesettürlü bi hanım sabah ezanında başımda dikilmeye başladı. Ben uyanınca odanına kapısından çıkıp gidiyordu. Her sabah oluyordu bu. Bende ezan okunuyo deyip namaz kılmaya geçiyordum. İçimde o hanımın beni namaza kaldırmak için geldiğine dair bi his oluşuyordu. Hatta aynı hanım beni depremlerden önce uyarıyor. Uykudaysam dürtüp uyandırıyor. Bikaç kez yaşadım bu uyarı durumunu. Kötü olduğuna inanmıyorum çünkü bana zarar vermiyor hatta namaza uyandırıyor. Bu aralar pek görmüyorum çünkü son dönemde yatsıdan sabah namazına kadar uyuyamama gibi bi durumum var.
Çok şükür bu vesileyle namazlarıma geri döndüm. Son bir kaç yıldır insanların etrafında ışıktan bir kalkan görür oldum. renkleri farklı farklı fakat çoğunluğu beyaz. Birde bu insanların bazılarında sağ omuz üzerinde bir nur tanesi görüyorum. O gün ne yaptıklarını sorduğumda muhakkak birine karşılıksız iyilik yapmış oluyorlar.
son olarak geçtiğimiz yıl aziz mahmud hüdai hz ni rüyamda gördüm. Türbesindeydim. Sandukasından kalkıp benimle gülümseyerek konuştu. Rüya üzerine türbesini ziyarete gittim. Rüyamın aynısıydı. Tesadüfen kandil günü gitmişim. Sohbetlere katıldım orda namaz eda ettik cematle. Sonrasında memlekete döndüğümde ilk namazda seccademde hz alinin bana baktığını ve gülümsediğini gördüm. Namazımı bozmadım ama bitsinde istemedim açıkçası.
Daha yaşadığım sayısız olay var. Namaz kılarken evin içinde yanımdan yılan geçmesinden tutun, hamileyken bir nur tanesinin gelip kalp hizamdan içeri girmesi. Hamilelikte çocuğumun ruhunun bir rehber eşliğinde karnıma yerleştirildiğini bile gördüm. şimdi konu uzamasın diye hepsini anlatamıyorum. Tekrar konu açıp onları da anlatacağım inşallah.
sizden ricam bu yaşananların izahını yapabilecek biri varsa lütfen yardımcı olsun. Ve bana girmem gereken bir yol varsa bana yardımcı olsunlar.
|
Gerçekten bunları yasamissiniz hiç korkmadiniz mi ben okurken urperdim.Allah yardımcınız olsun