Alıntı:
Garip1isi Nickli Üyeden Alıntı
Abi ne gibi faziletleri oldu günde ne kadar okudun ?
|
o zamanlar tabi havas ilmini ne gibi sorunlar olacagini bilmiyordum, benim niyetim vardi, onu niyetlenerek her gun 300 400 bazen 500 oluyordu, her okuma baslangicinda ve sonunda niyetimi soyluyordum, okumalarim is durumumun zamanina gore gunluk ayarliyordum, ve çok sukur niyetim okumalarim bittikten 2 3 ay sonrasinda gerçeklesti, 6 nci hissim gelisti , yani nasil diyeyim sana bir olayin nasil ilerleyebilecegini tahmin edebiliyordum, ve o tahminim dogrultusunda gerçeklesiyordu, bazen okuma haricinde yatarken rahatsiz edildigimi hatirliyorum, karabasan gibi, ama çok sukur zaten yavas yavas ayetel kursi okurken dilde yurekte beyinde otomatik olarak boyle bir durumda devreye giriyordu, ayetel kursiyi okumaya basliyordum, hani felcli gibi oluyorsun karabasanda nefesini bile alamiyorsun, o zaman beyin icten okuyor ayetel kursiyi, cesaret geliyor, onceleri karabasandan korkardim, ama ayetel kursi deneyimimden sonra o korku kalmadi, sunu diyebilirim ki, Ayetel Kursi Kuran i Kerim in Kilicidir, koruma yaparken bile Ayetel kursi koruasi deniliyor, sen benim az once dedigimi yap, 1 sise suyu onune al okuma yaparken, niyetin sagligin icin ise emin ol kurtulursun, o suya her 21 de bir ufleme, HU cekerek içine nefesini ver, ve o sudan iç surekli,