Alıntı:
mukan Nickli Üyeden Alıntı
Dün sabaha karşı rüyamda ezan okuyan köpek gördüm, sizce bunun anlamı nedir.
|
Demek yorum yapan olmamış.
Lafı uzatmadan kısaca anlatalım.
Senin bir düşmanın yani seni çekemeyen birisi sana düşmanlığı bırakacak ama bu bırakma Allah CC isteği ile olduğu için o kamil ezan okuyor yani bir nevi tevbe edip hidayete erecek.
Hidayet demek şudur.Efendim herkes lafa gelince ben müslümanım der eeee diyecen işte gerçek müslüman yani mümin olan kişi ALlah CC yolundan ayrılmaz kimsenin suyuna gitmez Allah cc bilir görür ve kimseyi zan altında bırakmadan yaşar.Kimsenin dümen suyuna girmez yani.
Birde dinimizde münafık olan din kardeşlerimiz vardır.Onlarında işi gücü görünürde müminden bir tık ilerde gösteriş için namaz kılar aman beni herkes görsün bu adam namaz kılarken gibi zihniyet.Sadaka verir herkes gizli verir bu verirken parayı çıkarır sağa sola sallar etrafına bakar gören varmı var görmeyenlerede bakar iyice sallar öyle görsünlerde öyle vereyim gibi bir zihniyet.
Hatta geçen sene ben hastanede yatarken mayıs ayında istanbul üsküdarın heryeri cami dolu işte
münafığın biri gösteriş yapacak ya arabayı yolun ortasında durdurup yolun ortasında namaza durması gibi.
Bu gösteriş değilde nedir sorarım?Üsküdarı bilen bilir caminin bol olduğu yer.Sanki dağ başında namaza duruyor trafik kilit bu ara.
İşte senin düşmanın 1 tanesi seni rahat bırakacak ama görünen Allah CC izni ile tam mümin olacak rüyan buna alamet eder.