Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
Internet ortamında satılan ürünlere güvenme çoğu dolandırma amaçlı.
Amacın neyse ona göre bilgi verelim kardeşim.
|
Rahatlamak ve rüyalar için diyebilirim kısacası üzerlik gibi. Üzerliğin etkilerinin daha güçlü bir şekilde kullanımı ise diye düşünmüştüm. Yurtdışındayım burada yasalmış güvenilir diye düşünüyorum ama etkilerine gelince riski oldukça yüksek
Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Neden istiyorsun kullanmak dmt hiçbişey kullanmadanda aktive edilir bunun teknikleri var çok twcrube ettik gevşeme teknikleriyle açık göz kapalı göz halusinasyonu elde edilir hatta o ilaç zararları var fakat bu gibi teknikler kişinin bilincini zihin direncini hafızayı kuvvetlendirir ve kişisel farkındalık yaratır ilacı keyif verici madde olarak kullanılıyor ��
Yukarda bahsettiğim olay tefekkürle birleşince çok farklı haller ortaya çıkar misal uçtuğunu yükseldiğini hisseder kişi milleti aylarca yaptığı rizayetlerde elde ettiğini sen bu metodlarla keşfedebilirsin de ben öğretici değilim şimdilik umarım ilerleyen zamanlarda youtubede faliyete geçeceğim )
|
Çakralar ve letaiflerden mi söz ediyorsunuz bunun için, bahsede bilir misiniz biraz daha veya forumda daha önce paylaşıldıysa nasıl bulabilirim