Alıntı:
Pancareken Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm kıymetli abilerim/kardeşlerim bir konuya takıldım daha doğrusu yaşıyorum, başımdan sancılı bir süreç geçti hala da bedenen devam ediyor sorum şu bir yerimiz ağrıdığında acıyı çeken ruh mudur beden midir. 4 sene önce organ kaybı yaşadım ve büyünün de tesiri ile hasar kaldı ister istemez ,günlük hayatımı çok etkiliyor, şunu farkettim rüya gördüğümde o kadar rahatlamış hissediyorum ki tüm ağrılarım dinmiş oluyor , aklıma bu soru geldi acaba beden değil ruhun daha mı çok canı yanıyor da biz karnımız midemiz başımız ağrıyor diyoruz.
|
Acıyı çeken ruhtur.Beden gibi gelsede akla işin aslı şudur.
Ruhumuz senin anlattığın gibi rüyada güzel ve hayırlı bir rüya görünce gayet sakin bir şekilde uyanırsın.Ama Rüya şerli olursa kötü rüya haliylr ruhun daralır panikle uyanırsın acıyı hissetmiş olursun.
Birde kabire koyulunca belli zaman türkiyede 5 sene derler genelde beden çürüme 5 sene sonra üstüne defin izni verilir ama işte ölen kişi diyelim 1000 -2000-3000 sene önce öldü kabir azabı var ise ölen beden olmayacağı için çürüyecek beden ruhun o kabir azabını hissetmesi gerekmezmi?
Gerçi günümüz ilahiyatçıları yok öyle bişey kabir azabı yok diyende vardır modern müslüman geçinen tayfadan.