Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Yapan varsa su fakirede yardım etsin
ben fazla idrak edemiyorum varsa tayyi mekan yapıp musallatin gidip gırtlağına sarılan buyursun veyahut
Tabi filimlerden izledik vefk ile çagri yapıp büyü meteryerini bulan 2. Aleme tesir edip gidip musallatli savaşan çok izledikte gordukmu yooooo yani biraz fantastik yok diyemem çarşafa dünyada beş parmağı geçmez
Çalışarak yapılır isteyen Havaş kitabı yazar onu okuyup uygulayan yazan kadar heybetlimi yada yazan kadar imanlimi bunu yapacak evliya lazımsa bulunurmu bilinmez evliyanın tlfla işi olurmu olsa evliya olurmu nebilim bende soru soruyu doğuruyor şarkının adını bilen geliyor şarkıcıya ulaşmak mümkün değil aynı şarkıyı herkes seslendirirde telaffuz farklı telaffuz aynı olsada şarkıyı yazanla okuyan yine farklı basit örnek gereken mesajı verdigimi umuyorum
|
Antalya taraflarinda bir hoca olduğu soyleniyordu bir ara. Çeşitli dua ve Kur'an-ı Kerim ile yapılan her ne işlem varsa leğene getirip toplatılıyor fln. Bır ara burayada yazılmıştı ama asparagas da olabilir. Kimisi kurgu dedi, kimisi gerçek.