28.04.24, 23:51
|
|
Vefalı Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 109 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
Yok hocam Allaha sukurler olsun yasim 50 lerde, bu yasima kadar oyle madde felan kullanmadim, zaten bu zamana kadar hangi hocayla konustuysam, ya dolandirildim, yada boyle kaçti gittiler, yine ben kaliyorum Rabbimle basbasa, demekki beni sifam bende, simdi benim icine dustugum durumlar sizlere uçuk kaçik gelebilir, vodoo buyusune maruz kalmis, zolou kara buyusuyle musallata ugramis birisi olarak isim in kolay olmadigini çok iyi biliyorum, ve bu durumlari çozebilecek hocayida bulmam neredeyse imkansiz, gerçekten çok uçuk kaçik bir durum evet hocam, Rabbim ben gibi derman arayan herkese sifasini versin insallah
evet bende yni soruyu sordum o gence, ama ustun koru bir anlatim yapti, herkes kendi odevini kendi seciyormus, bende anlamadim, aslinda baska seyler aklima geliyor ama yinede birsey diyemiyorum, cunku daha once boyle bir hoca yaninda ona hizmet edenle gelmisti , buda oyle birseymiydi acaba?
|
Şimdi sen kalkıp 2 rekat namaz kılsan 1. Rekatta Fatiha +ihlas 2. Rekatta Fatiha +kafirun okuyup 33 lü tesbihattan sonra vallahu Ekber le ilehe illallah vahdehu le şerike Leh lehul mülkü lehul hamdu ve huve ala kulli şeyin Kadir diyip bana Allah ın dilediği dışında hiçbi bela isabet etmez diyip en düşük 70 veya 100 defa istiğfar etsen ve bunuda her farz namazından sonra İhlas ile tevekkül ile okusan valla büyünün kralı yapılsa değil insiler şeytan o azazil dahi büyü yapsa isabet etmez büyü olduğunu farkettiğinşz an tevekkül etseniz tesiri olmaz yani gerekli dualarla korunursunuz . sabah zikirleri uyumadan önceki zikşrleri okusanız lev enzelayı okusanız uyumadan bişey olmaz yani cinler şeytan bizim düşmanımız Muhammed sav ümmetine korkmak yaraşmaz size ne oluyorda Allah'tan hakkıyla korkmuyor vede ona sığınmıyosunuz
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|