Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Kessin sana musallat olan cinler hocayı kaçırdı keyif verici madde kullaniyor musun düşüncelerin azbucuk çılgınca
İçinden cikamadigin durum varsa ibadetlere Kur'an'a yapış bu hocalardan medet umma sevdası nedir Havaş kısaca Kur'an'ın faziletleri ile uğraşma dalıdır yani pek önemsememek bişey değil zaten Havaş kitaplarında bı insanı uçuracak bilgiler de metodlarda yer almaz tecrübe edilmiş çoğu işlemde zaten eksiktir tefekküre bulunur anca Yani öyle işte
|
Yok hocam Allaha sukurler olsun yasim 50 lerde, bu yasima kadar oyle madde felan kullanmadim, zaten bu zamana kadar hangi hocayla konustuysam, ya dolandirildim, yada boyle kaçti gittiler, yine ben kaliyorum Rabbimle basbasa, demekki beni sifam bende, simdi benim icine dustugum durumlar sizlere uçuk kaçik gelebilir, vodoo buyusune maruz kalmis, zolou kara buyusuyle musallata ugramis birisi olarak isim in kolay olmadigini çok iyi biliyorum, ve bu durumlari çozebilecek hocayida bulmam neredeyse imkansiz, gerçekten çok uçuk kaçik bir durum evet hocam, Rabbim ben gibi derman arayan herkese sifasini versin insallah
Alıntı:
Yolcu40 Nickli Üyeden Alıntı
Bizim ülkede ...... havas ilmini odev olarak seçmis.....
Böyle bir eğitim / ders / ödev var mı ?
|
evet bende yni soruyu sordum o gence, ama ustun koru bir anlatim yapti, herkes kendi odevini kendi seciyormus, bende anlamadim, aslinda baska seyler aklima geliyor ama yinede birsey diyemiyorum, cunku daha once boyle bir hoca yaninda ona hizmet edenle gelmisti , buda oyle birseymiydi acaba?