Alıntı:
Freedom30 Nickli Üyeden Alıntı
Musalatta karşı en etkili,en keskin ve en güçlü yöntem hiç şüphesiz 5 vakit namazdır.Gerçek bir korunma ve arınmadır musallat için ızdırap ve ölüm gibidir.
Bunları dualar,zikirler,salavatlar ve rukye takip eder.
Zikirlerin hepsi birbirinden etkili en çok okuduğum Ya Selam Ya Rauf zikirleriydi.
Rukyeler için de ‘Zülfikar’ isimli kanalı öneriyorum orda aradığınızı bulacaksınız mutlaka.
Bunlarla beraber tecrübe ettiğim bir kaç yan yöntem vardır.Bunlardan ilki sidr mucizesidir.
Bu şifalı ve mucizevi yapraklar her derde deva resmen.
Çayı ayrı şifa,yağı ayrı şifa,tozu ayrı şifa,sabunu ayrı şifadır
Özellikle sabunu için ayrı parantez açmak isterim..
Saçınızı sidr’le sabunladıktan sonra 5 dakka kadar (İsteğe bağlı bekleme süresi ben bazen yarım saat beklerdim özellikle ağır olduğum dönemlerde)bekleyin ve sonra durulayın.
Sonrası büyük bir rahatlık ve sakinlik ve huzur çöker üzerinize en azından bir kaç saatliğine.
Musallattan hiçbir enerji kalmaz üzeriniz de inşallah.
Aynı etkiler defne yaprağı,yağı ve sabunu için de geçerli.
Yağlar içinde özellikle:Zeytinyağı,sidr,defne,üzerlik,çörek otu ve udu hindi yağlarını kullanabilirsiniz.Etki alırsınız inşallah.
Okunmuş su’da çok etkilidir hem için hem de sprey olarak saçlarınıza ve vücudunuza sıkabilirsiniz düzenli olarak.
Bir diğer yöntem de takılar.
Gümüş,demir ve bakırdan olma takıların gördüğüm tek etkisi musallatın enerjisini bir miktar düşürmesidir başka da bir katkısı yok.
Aynı şey taştan takılar içinde geçerli.
Musallata karşı sirkeyi de tavsiye etmiyorum kullanmayın.Çok ters etki yapıyor musallat üzerinde.
Bu yöntemlerin hepsi çoğunuzun bildiği gibi musallatın etkilerini en aza indirmek içindir.Kesin sonuç için güvenilir bir havas hocasına gitmek zorundasınız.Yoksa kesin netice alamazsınız.
Allah herkese şifa ve selamet versin inşallah 🙏
- [ ]
|
bu arada eğer bunun için bir hocadan işlem vs aldıysanız rukye dinlemek o yapılanın frekansını karıştırıyor, ondan tavsiye etmem
bı de YouTubedaki yüklenen duaların frekansı da bozuluyor bence
direkt okunani duymak veya kendimizin okuması daha iyi