Allah'tan korkun Bediüzzaman said Nursi nin bütün ömrü harp meydanlarında memleket zindanlarında vatan din ve İslam ugrana mücadele ile geçmistir.19 kere zehirlenmiş, defalarca öldürülmek istenmiş fakat cenabı Allah hazretlerinin inayeti ile her seferinde mükemmel bir şekilde kurtulmuş İslam davasına hizmete devam etmiştir. Allah aşkına bir hayatını okuyun araştırın neden iskembeden salliyorsunuz. Hele o çöplükte vefat etmiş iftirasıni atan alçak, Bizzat Bediüzzaman hazretleri tarafından ehli imana ne olursa olsun musbet bakin,helal edin, tavsiyesi olmasa ben sana ne diyecegimi biliyordum. Cahil cesareti işte. Celcelutiye haktır ayrıca Hz ALİ efendimiz orada hem isari hem remzi hem de bizzat adıyla ebcediyel Risale-i nurdan bhasetmistir. Ben bizzat buna şahidim. Psikkolojik olarak çok hastaydım intiharın eşiğinde Risale-i nuru tanıdım ve celcelutiyeyi okuyarak tedavi oldum. Bizzat enfuste kendimde şahidim haktır bakın bagiriyorum Kuran i kerim haktır, Risale-i Nur onun bu asirdaki en büyük tefisiridir ve Cevşen celcelutiye Hz Peygamberime a.s. vahiy ile inmiştir.
|