Alıntı:
ilme talip Nickli Üyeden Alıntı
kardeşime sürekli karabasan geldiği için ve fazla agresif olduğu için hocaya bakım yaptırdım hocayı internette icazetli hüddam hocasına sorduk videosundan buldum instagramdan anne ismi doğum tarihi falan istedi attım 2 yıla yakındır musallatlı olduğunu gördük yazmış hocaya tekrar geri dönüş yaptım ama 5 6 günde bir cevaplıyo işin garip tarafı ilmine güvendiğim bir hocaya götürdüğümde o bişi olmadığını söylemişti ne yapıcağımı bilmiyorum elim kolum bağlı
|
Benzer sıkıntıları fazlasıyla yaşadım aynı gecede üst üste 3-5 defa karabasan olurdu başka sıkıntılar da vardı kürsi felak nas okuyordum 3 gün iyiye gitse 4. gün tekrar aynı seviyeye geliyordu gittiğim 7 hocadan 5'i musallatlısın dedi muska falan yazdılar ben takmıyordum taksam da pek faydası olmuyordu zaten şimdi iyi durumdayım şükür ufak tefek sıkıntılar var ama idare edilebilir seviyede. Nacizane tavsiyem düzenli olarak salavat okusun 24 saatte en azından bir saatini salavata ayırsın 2.5-3 saat okuyabilirse nurun ala nur olur. Tabi her şeyin başı namaz. Namaz olmadan olmaz. 5 vakit namazla birlikte salavata devam etmesini şiddetle tavsiye ederim. Yatarken 7 ayetel kürsi karabasan için çok etkilidir.