Alıntı:
ilme talip Nickli Üyeden Alıntı
kardeşime sürekli karabasan geldiği için ve fazla agresif olduğu için hocaya bakım yaptırdım hocayı internette icazetli hüddam hocasına sorduk videosundan buldum instagramdan anne ismi doğum tarihi falan istedi attım 2 yıla yakındır musallatlı olduğunu gördük yazmış hocaya tekrar geri dönüş yaptım ama 5 6 günde bir cevaplıyo işin garip tarafı ilmine güvendiğim bir hocaya götürdüğümde o bişi olmadığını söylemişti ne yapıcağımı bilmiyorum elim kolum bağlı
|
Aşağıdaki hadis-i şeriflerde bildirilen duaları okumalıdır:
(“Bismillâhillezi lâ yedurru me’asmihi şey’ün fil erdı ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alîm”*duasını sabah 3 kere okuyana, akşama kadar; akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez.)*[İbni Mace]
(“Euzü bikelimâtillahittâmmâti min şerri mâ haleka” duasını okuyana, o yerden kalkıncaya kadar, hiçbir şey zarar veremez.)*[Müslim]
Abdestli uyusun.Yatağa girdiğinde BismilAllahüme Emutu Ve Ahya desin 3kere.4Fatiha 3İhlas Felak Nas Ayet-El Kürsî Fil Suresi Okusun ve en son İki Ellerinin Avucunu Birleştirip 1Fatiha 3Felak Nas okuyup Hu Diye nefes edip Vücudunun Ulaşabildiği tüm yerlerini Mesh etsin.