Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu konuda yazılanlar doğru eksik bile.. 313 okumada gayet anlaşılır yazılmış sen çıtayı çok üste koydun demek...
Hadi onun ailesinden varmış bağlantı kurtulmuş sende varmı koruyup kollayacak birileri yoksa işin zor 313 bir gün okuyamazsın 170 180 den sonra sıcak yerinde buz gibi oluyorsun enerjin çekiliyor uyuklama başlıyor bunu aşabilirsen 250 den sonra içine ürperti düşüyor böyle gider..... 1000 rakamı nefsini bir kenara atmış artık belli seviyede Allah CC dostları içindir dahada fazla okunur lakin avam kısmına göre değil yataktan tekmelerle uyanmak istemiyorsan önce kendini yokla başka zikirler için Ayetel Kürsi koruması yaparız peki bu koruma ayeti ise Ayetel Kürsiden ne koruyacak?
İstek Ayetel Kürsi görevlilerine sahip olup emir vermek yönetmekse rüyasını görmek bile zor hayatın zindan olur ancak onlarla dost olursun oda buraya 1000 tane okuyacam diye konu açan nefisli kişinin işi değil....
|
Abi 250 tane 2 gün okudum çok yoruldum deneyecektim bilinçsizce ama buna benzer hal yaşıyorum zaten şiddetli ağrılar nefes daralması çok bunalıyorum kendi mi yerden yere vurasım geliyo zaten o esnada bu siteyle karşılaştım defalarca doktorlar profesörler fiziki bişey yok psikolojik diyorlar en ağır ilaçları veriyorlar ama onlar da gram etkilemiyor sadece onların yan etkileri de ekleniyor ailesini bir anda kaybeden insanların kullandığı ilaçları kullanmaya başladım tık etki yok hocaya gidiyoruz varlık müdahalesi yok diyor bişey yok diyor hiçbişey çözüm olmuyor başka hocaya gidiyoruz o da aynısını söylüyor ve bazen değişik rüyalar da eklendi bu rüyaları şuan açık şekilde söylemem doğru olmaz imas hocama söyleye bilir miyim diye istihareye yatıp anlatmıştım abi şimdi bidaha yatayım sabah yazarım sabah ola hayır ola… onu anladım ki her şey mürşid mürşid ama bi yandan da okuduğum için mürşidin şartları falan nasıl olacak diye yoksa bu yolda ilerlemeyi çok istiyorum