[QUOTE=Cankiz;606646]
Alıntı:
nadidednz Nickli Üyeden Alıntı
Namazlarınız düzenli mi? Bol bol istiğfar edin ve Ayetel Kürsi günlük vird edinmeye çalışın çok geçmiş olsun.
Toplu ödeme yapmam lazım bir iki ay gibi sınırlı sürede tecrübe edilenler bölümünde araştırma yapıyorum. Erbain İdrisiyye isimleri hep beni kendine çekiyor ama namazımda düzenlilik konusunda sorun var düzeltmeye çalışıyorum. Okumak istiyorum lakin çekiniyorum.
Su bir gerçek ben aleviyim ama yeni namaz kılmaya başladım hacet namazi kıldım ilk kez
Ayetel kursi
Ve hergun çektiğim zikirlerim mevcut
Ama kötü niyetli okumasam da mertebeye ulaşamadığımız için bu aksilikler oluyormuş hocanın birisi söylemişti.
Umarım yanlış falanda bilmiyorumdur.
|
Benimde anladığım kadarıyla ilimle değişen bir enerjimiz oluyor. Kademe kademe gitmemiz lazım. Tüm günahlara tövbe ile başlamak gibi bol istiğfar ile arınmak en başta. Sonra yavaş yavaş öğrenerek hayata dahil etmemiz lazım. Soğan doğramakla aşçı olacağımızı zannetmek gibi. Ustanın yemeği gibi olur mu bizim yemeğimiz hiç ya tadı tuzu olmaz ya tecrubesizlikten parmağımızı keseriz.
İlim ilim bilmektir ama ilim kendini bilmektir diye boşuna dememişler. Yaşamımıza çeki düzen versek şu akıp yolunu bulacak belki de...
Darda kalınca insan Rabbine nasıl koyacağını şaşırıyor orası ayrı.