Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Valla ne yalan söyleyeyim hevesini kırmak istemem ama benim geleceğe dair ümidim kalmadı.Dediklerinin tam tersi 100 senedir müslüman coğrafyasında gerçekleşiyor.O zulme uğrayan müslüman ülkelerde bir kurtarıcı,yaradandan bir işaret bekliyorlardı ama ne gelen oldu ne giden.İnsanoğlunun şeytanın elinde bu kadar oyuncak edildiği,aşağılandığı,canlarının ucuz görüldüğü bir dönem görmedim.Ve hislerim gördüklerimde kafirlerin amaçlarına çok hızlı bir şekilde ulaştığı ve durduran kimsenin olmadığıdır.Ulus ülkelerde bu ülkelerin aile yapısıda yoğun göçlerle dağılma durumunda.İnsanlara varlık içinde yokluk çektiriliyor,bütün dünyada doğa talan ediliyor,hayvanlar telef ediliyor.Eskiden şurada bir ağaç vardı,altında otlayan inekler,koyunlar vardı,tertemiz sular akardı.gökyüzü masmaviydi diyerek iç geçireceğimiz günler yakın.
|
Merak etme umudunu yitirme. Şu cümleyi hatırla;
“O izin vermeden yaprak kıpırdamaz”
“Herşey tam olarak olması gerektigi gibi oluyor.”
Ve vakti saati geldiginde; Muhammedul Mehdi A.S ve İSA A.S’ın ; şerr olarak karşısında durabilecek bir kuvvet kalmicak hepsini silir süpürür Allahın lütfu ile ve bu dönemi kapatır, saadet dönemi girer.
Musa A.S nasıl attı Asayı; hepsini yuttu ? Sayının bir önemi yok, tek hamlede katrilyonlar yok olur problem yok. Yeterki Allah istesin.
Alıntı:
Sparrow Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun dediklerinizi uygulayım inşallah, tam anlayamadım ama açık kapım olduğundan mi rahatsız edebiliyorlar? Onun farkındayimkucuk bir günah dahi kapı açıyor ve günahsız kul olmak ne mümkün dusunduklerimiz bile mesuliyet neticede Rabbim hepsini kapatmayı ram ihlâslı kul olmayı nasip etsin hepimize
İyiyim şükür sağolasın akşama doğru kensime geldim biraz🙂
|
Tabii günahsızlık yoktur , ama işte geçmiş tüm kapıları kapatıp; yeni hayatımızda da , işler işlemez hemen bir sadaka verip üstünü örterek devam edersek açık vermeyiz biiznillah.