Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Valla ne yalan söyleyeyim hevesini kırmak istemem ama benim geleceğe dair ümidim kalmadı.Dediklerinin tam tersi 100 senedir müslüman coğrafyasında gerçekleşiyor.O zulme uğrayan müslüman ülkelerde bir kurtarıcı,yaradandan bir işaret bekliyorlardı ama ne gelen oldu ne giden.İnsanoğlunun şeytanın elinde bu kadar oyuncak edildiği,aşağılandığı,canlarının ucuz görüldüğü bir dönem görmedim.Ve hislerim gördüklerimde kafirlerin amaçlarına çok hızlı bir şekilde ulaştığı ve durduran kimsenin olmadığıdır.Ulus ülkelerde bu ülkelerin aile yapısıda yoğun göçlerle dağılma durumunda.İnsanlara varlık içinde yokluk çektiriliyor,doğa talan ediliyor,hayvanlar telef ediliyor.Eskiden şurada bir ağaç vardı,altında otlayan inekler,koyunlar vardı,tertemiz sular akardı.gökyüzü masmaviydi diyerek iç geçireceğimiz günler yakın.
|
Acaba nedendir hata bizde olmasin şayet bir yardım gelmiyor sa bu bizim bir eksiğimiz olabilir mi 81 milyon insan var turkiyede kaçı namaz kılıyor kaçı allaha inanıyor düşünmek lazım ben diye değil biz layık olduğumuz bumudur degilmidir hak ettiğimiz bumudur yoksa daha iyisi mi yoksa daha kötüsumu hak ettiğimiz bi düşünelim
Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Büyü yoluyla bu haksızlık edenin,kul hakkına girenin,Allaha ve dinine saldıranların üstesinden gelinemezmi ? Emrimizde çok güçlü cinlerinmi olması gerekiyor ?
|
Iste biz manevi olarak ne kadar gucluyuzki bizden daha güçlü varlikalr bize itaat etsin abim