Alıntı:
nadidednz Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış biliyormuşum demek ki olacaktı.
Rüyalarım donem donem değişir. O donemde rüyalarım da bir rahatsızlığım olmadı. Çok önceden 2018 yılında rüyalarla sıklıkla sorun yaşadım o zamanda zikir cekmezdim o ayrı konu.O dönemden etkilendigim için çok fazla rüya hatirlamam artık beynimi ona göre kodlamaya çalışıyorum. 2018 yılında rüyalar aracılığıyla çok korkutuldum.Bu nedenle berrak rüya akışım yok.
Sorunum sadece elimde avucumdakinin kayıp gitmesi okuduğum dönemde odedigim borcun üç dört misline çıkması oldu yeni borcumun.Bunlar olurken de bu zikri hiç cekememis olmamdan kaynaklı vicdan azabı duyuyorum. Elbette ki başıma gelen bu musibet kendi günahımdan ve kendi ilim eksikligimden kaynaklı çözmenin yolunu aramak için kayıt oldum siteye.
Umarım bir yol bulurum. Tecrübe sahiplerinin yorumları çokca var burada sizin gibi. Allah razı olsun 🤲
**Sorunum sadece elimde avucumdakinin kayıp gitmesi okuduğum dönemde odedigim borcun okumayı bıraktıktan sonra üç dört misline çıkması oldu yeni borcumun.*** Bu kısmı düzelteyim hatalı olmuş..
|
Öncelikle hergün namazları eksik etmeyin
Sitede mevcut Zürriyet ağacı yada genel tövbe istiğfar yapın 1 defa
Sonra günlük
100 Estağfurullah
100 Salavat
100 Kelime Tevhid okuyun
Rızık için
1 vakia günlük ( 41 gün hergün 1 arttırma olabilir yapabilirseniz 1. Gün 1 2. Gün 2 .... ) böyle gider.
41 defa La ilahe illallahül Rezzak
Bu sayılar yeterli verdiklerimi uygulayın faydası olur Biiznillah.