Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
*** İcazet konusunda tek oturuşta 5bin 10bin vs daha fazla zikir çekenlere gerekli diye biliyorum yanlış biliyor musun demek ki. Negatif enerji olarak bir şey çekebileceğimi iletmissiniz o kısım hakkında biraz daha detay verebilir misiniz? ***
Bu yanlış biliyor musun demekki kısmı benimi kasdettiniz sizmi kelime harf hatasımı var acaba...
Şöyle anlatayım bilginiz yanlış ebced değeri 526 dır. Ebced bir şifre anahtardır anahtarı kilide sokup çevirirseniz kilit açılır değilmi?
Siz ebced ile bunu yapıyorsunuz anahtar kilitte peki 1000 üstü işte bu kapıyı zorlamaktır her esmanın görevlisi hüddamları var gözetenleri var o enerjiden faydalanmak için bekleyen emicilerdr var illa 5000 10000 e gerek yok ebced değeri bile devamlı zikirde kapı aralar icazet burada gerekir mürşid gözetiminde, siz bunları aşmışsınız enerjiye gelenler size ters etki yapabilir öylede görünüyor i,insiz olduğunuz için başka sorununuz varmı rüyalarınız nasıl?
|
Yanlış biliyormuşum demek ki olacaktı.
Rüyalarım donem donem değişir. O donemde rüyalarım da bir rahatsızlığım olmadı. Çok önceden 2018 yılında rüyalarla sıklıkla sorun yaşadım o zamanda zikir cekmezdim o ayrı konu.O dönemden etkilendigim için çok fazla rüya hatirlamam artık beynimi ona göre kodlamaya çalışıyorum. 2018 yılında rüyalar aracılığıyla çok korkutuldum.Bu nedenle berrak rüya akışım yok.
Sorunum sadece elimde avucumdakinin kayıp gitmesi okuduğum dönemde odedigim borcun üç dört misline çıkması oldu yeni borcumun.Bunlar olurken de bu zikri hiç cekememis olmamdan kaynaklı vicdan azabı duyuyorum. Elbette ki başıma gelen bu musibet kendi günahımdan ve kendi ilim eksikligimden kaynaklı çözmenin yolunu aramak için kayıt oldum siteye.
Umarım bir yol bulurum. Tecrübe sahiplerinin yorumları çokca var burada sizin gibi. Allah razı olsun 🤲
**Sorunum sadece elimde avucumdakinin kayıp gitmesi okuduğum dönemde odedigim borcun okumayı bıraktıktan sonra üç dört misline çıkması oldu yeni borcumun.*** Bu kısmı düzelteyim hatalı olmuş..