19.04.24, 17:21
|
Daimi Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 18 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
FikretAdil Nickli Üyeden Alıntı
Önce sen bi haddini bil,
Sonra kendini bil,
Sonra da ilmi bil.
Senin yollarindan bizde gectik. Allah ilmi isteyene verir evet ama sen ilimden kasit illa bu istediklerini mi saniyorsun.
Ben senden cok istedim ilmi. Ama dualarimda bana bir ilim lutfet diye belirterek yaptim. Sonra ne oldu, bana da ilim verildi cok sukur, insanlara anlatiyorum, gosteriyorum ama bu ilim siyer ilmidir. Cinli okumali degil, Allah bana bunu lutfetti binlerce sukurler olsun.
Sonra dualar ettim, tertipler yaptim gece yarilari ki, insanlarin aklindan geceni bileyim, kim dost dusman bileyim, altinci hissim fevkalede gelissin diye. Ama olmadi, 41 gun gece yarilari artik dualarimda ne olur okumalarimin tecellisini bana goster diye dualar ettim ve kabul oldu.
Sonra... Ben bunu kaldiramadim, baktigim insanlarin, gunluk hayatta guvendigim insanlarim iclerindeki pislikler beni cok yordu. En sonunda da 90 gun ne olur benden bunu al diye Allaha dualar ettim. Sukurler olsun ki bu da kabul oldu.
Uzun lafin kisasi herkes herseyi kaldiracak diye birsey yok.
Haaa bu soylediklerim sana fayda etmez ama, baska bi okuyan arkadasa yol gostersin diye yazdim.
Haydi selametle...
|
Alllahtan nasıl ilim istediniz ? Ve siyer ilmi hz muhammedin sadece tüm hayatını
bilmekten mi ibaret
|