Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi Ya Şekür okudunuz ama Erbain idrisiyye demişsiniz daha önce okuyup bıraktınız mı?
Ya Şekür esmasını 100 bin okuma amacınız nedir?
Borç maddi durum için farklı uygulama dualar var bir esma yüksek sayıda icazetsiz okunmaz negatif enerjileri çekersiniz..
|
Rızkın bollasması ve borcumu kolay okuma niyeti ile okumuştum. 5aylik sürede toplam 100 bin okudum 150 günde 100 bin gibi düşünebilirsiniz güne vurunca 1000den daha az. Tek oturuşta yüksek çekmiş olmuyordum ama devamlılık vardı ve ebced değerinden düşük okumazdım hiç. Sonra okumamın çok azaldığı dönemde işlerim ters gitti ve aylarca okuyamadım. Maalesef ki bunu çok geç farkettim.
İcazet konusunda tek oturuşta 5bin 10bin vs daha fazla zikir çekenlere gerekli diye biliyorum yanlış biliyor musun demek ki. Negatif enerji olarak bir şey çekebileceğimi iletmissiniz o kısım hakkında biraz daha detay verebilir misiniz?
O dönemde yani 2022 Aralık'ta bunu bulup okumuştum borçlarım için. Sonrasında yaşadıklarım için çözüm ararken bu sitede Erbain-İdrisiyye isimlerinin zikirlerinde yaşanılan sorunları okudum zikri bırakınca "eskisinden daha beter" olabilme durumunu içinde bulunduğum duruma benzettim o nedenle konu açıp bilgi almaya karar verdim.