Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim sen gerçekten insanlara yardımcı olabilmek için bu ilmi istiyor olabilirsin yada gerçekten insanları kandıran güya yardım eden insanların paralarını ve umutlarını alıp çaresiz bırakan alim gibi davranmış ama alim olmayan insanlar görmüş ve buna üzülmüş ve çareler arayan iyi bir insan olabilirsin fakat üslup açısından isteğin hoş olmamış benim temennim umarım karşına sana bu ilmi hakkıyla öğretebilecek hayırlı insanlarla karşılaşırsında isteğin olur ama diğer türlü zor ve hayatının bir daha eskisi gibi olmayacağını biliyorsun umarım bir problem yaşamazsın
Nasıl yani gece mezarlık ziyaretinde bulunduğum olmuştu benim sıkıntı mı oluyor Mahmud Efendi Hz ziyarete gitmiştim kalabalıktı da
|
Mezarlık olayını şakasına demiş bişey olmaz
Alıntı:
hanifi Nickli Üyeden Alıntı
kendi korumalarimi yapar kendimi çembere alırım biiznillah fakat onlarca çalışıyor dedikleri davetleri yaptım uzaktan gelen ve bulunduğum ortamda hicbir hareketlilik göremedim birçok hasta ile temas hâlinde bulundum fakat hicbirinin cin i okuma esnasında en ufak direnç sağlamadı hastanın ağzından duyduklarim dışında gözle görebildiğim bir cin veya varlıkla hiç karşılaşıp konuşmadım amma velakin iyi olan hastalarin bir daha kötüleştiğini de hic duymadım. bu görüyorum diyenler cevap versin. çarpılmadan musallat almadan siz nasıl neyi gördünüz. benim daha görüp duyduğum bir sey yok. varlar mı elbette ki varlar ama manevi hali zayiflarda ve allahtan baskasindan yardim isteyen de etkisini gosterdiklerini elinin altina aldıklarını görüyorum
|
Her şeyi geçtim ilk başta 3. Gözü açman gerekir delirmezsen devam edersin sitede ilk başta 3.göz nasıl açılır diye konu aç