Eski eşim beni unutup benden vazgeçsin
Öncelikle herkese SelamınAleyküm yıllardır gerek ihtiyacım olan bilgileri elde edebilmek, gerek ihtiyacım olan duaları öğrenebilmek için bu siteden çok faydalandım öncelikle Allah Razı Olsun tüm Kardeşlerimden. Benim sıkıntım şu şekilde, Bir evladım var eşimle yaklaşık 6 sene önce boşandım fakat aile büyükleri, çocuktu vs. tekrar birkaç kere denedik olmadı, en son 2 sene önce ayrıldık, fakat eşim önceki zamanda yaptığı gibi tekrar barışmak istedi kabul etmedim, ben barışmayı kabul etmeyince önce Şiddet uyguladı, ailemin yanına taşındım araba zarar verdi, sürekli takip ederek Rahatsız etti, namusuma iftira işimden olmam için işimle alakalı iftira aklınıza gelmeyecek 2 senedir zulüm ediyor. Tüm Hukuki yollara başvurdum adres gizlilik kararım uzaklaştırmam var en son farklı şehre taşındım ve dava sonuçlarını bekliyorum ama manevi olarak kalben huzurlu olabilmek için iftiraları çok zoruma gidiyor. Yer gök dua üzerine derler beddua etmiyorum yada kahr edeyim ölsün başı belaya girsin diye zarar verme amacım yok bana onun kötülüğü bulaşmasın günaha girmek istemiyorum,Eski eşimin beni unutup benden ve bana yaptığı kötülüklerden vazgeçip kendisiyle meşgul olması evladımdan ailemden ve benden uzak durması için etkili bir dua varmıdır ? Yardımcı olabilirmisiniz ?
|