Alıntı:
Eli Nickli Üyeden Alıntı
Yaşadıklarım evet beni çok yordu. Fakat bazen mesele 1 hafta iyisem 1 hafta çok bitkin, çok halsizim. Zorluyorum kendimi fakat buz gibi ter döküyorum. Hep yatmak istiyorum. Elimi bile kıpırdatacak gücüm olmuyor. Kişisel bakım, evin bakımı bile çok ağır geliyor. Bıktım bu durumdan, hiç enerjim yok. Bu durum metafizik durumdan mı kaynaklanır.Neden olur ?
Demir eksikliği var sürekli tedavi halindeyim. Depresyon da yapabilir onun da önlemini aldım. Bu çok farklı yıpratıcı bir durum.
Bilenler yazabilirse sevinirim. Bıtkinlik, yorgunluk onlardan mı kaynaklanır. Bir de sürekli demkr eksikliğini kansızlığa onların bir etkisi olur mu?
|
Evet metafiziktir genellikle günahlar sonucunda açılan kapılar vesilesiyle alınan tesirler vesilesiyle olur bu gibi durumlar.
En hızlı çözüm yolu
günlük tövbe + günahların kefaretine diye sadaka.
Kalben yaparsan ilk yapışta hafiflersin büyük bir ihtimalle . Allahu Alem.
Tövbe bölümünde olacak bir tane o da olur, başka bir tanesi de olur. Ama erteledikçe büyür ruhsat yani Muskayla , Korumayla çözüm olmaz hatta daha da kötüye gider.
Direk;
->Üstündekinin müsaadesi var
->Tövbe edicen müsaade kalkıcak
->Ayetel Kürsi okican alıp götürücekler
Mesele bu kadar basit ama ruhsat bazen hemen kalkmıyor tabi o kısmı bazen yorucu.