Alıntı:
lSametlTasl Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm uzun süredir 6 7 yıldır yapıyorum kimi fular veriyor sirkeli su diyor kimi suya oku iç diyor bir türkü bu aşık Çin'den kurtulamadım hep kalabalıklar baya kalabalıklar her gece rüyamda abin bir çeşit rüyalar görüyorum sabah uyandığımda uykumu almamış oluyorum konuştuğum kızlar paranormal olaylar yaşayıp ayrılıyor hayatımdan çıkıyor çoğu sebebsiz yere engelliyor dün suratına bakmayacağım kızlar bile bakmıyor rüyalarımdan bir örnek eski taşındığımız evin kapısındaydım Berzah alem gibi bir yer kalktım yattım kalktım yattım 3 kere gene aynı yerde uyandım banyoya gitmem gerektiğini düşünüyordum gittim banyo boş bir ayna vardı nerdesin kimsin diye küfür ediyordum artık çok sıkıldım çünkü baya sıkıldım bu olaylardan arkamı döndüğümde aynaya baktığımda da arkamdan bir şeyin gelip aniden durduğunu gördüm bir ara 3 erkek beni tutuyordu bir dişi cinin yanına götürüyordu ben namazlarımı sürekli kılmasamda kılarım kolay kolay cuma namazı kaçırmam yine dayanıklıyım 3 ü ile ağır bir mücadele verdim kurtuldum dişinin şekli saçları siyah uzun boyi 1.60 gibi saçları yüzünü kapatıyor ve bir keresinde babam beni başkası ile böyle görse öldürür felan diyor ben rüyamda ilişkinin ortasında farkedip zorda olsa çekiliyorum uyanıyorum bazenleri uyanamadığım oluyor hoclar felan zikir dua muska vebenzeri şeyler veriyor ve kesin çözüm değil yeter artık bıktım hayattan bana biriniz kesin olarak bununla iletişim kurup derdini öğrenecek yada ben yapayım ya yardımcı olun ilim sahibi kimse yokmu
|
Büyük ihtimalle aşık değildir o sana öyle gelmiştir, tövbeye yönel ruhsatını düşür gitsin.