Alıntı:
SOL Nickli Üyeden Alıntı
Cerberus yeraltı kapılarının koruyucus ilimde yer altı bi boyuttur bütün tanrı sıfatındaki varlıkların icinde bulundugu bir boyut onunla calısmanın en iyi yolu onun sahibi olan hadesten gecmektedir ona neler yapabileceğini sordugumda yer altı dünyasının yasaklanmıs bölümlerine gecirebileceğini dünyanın yaratılısında hic bilinmeyenleri titanların ölümlerini ve bi iblisin nasıl öldürülebileceğini anlatabilir ama hadesten izin almadan bunları yapamayacagını söyledi
daha sonra poseidonu uyandırdım ve hayal kırıklıgı yasatmadı uzun akan sacları soluk tenli(boğulmuş ceset gibi) parlak sarı gözleri olan uzun akan sakalı göğsunden aşşagı deniz suyuna batırılmış biri olarak ortaya cıktı İLK ORTAYA CIKTIGINDAN ONA SOL YOLUN TANRISIMISIN DİYE SORDUM SU CEVABI VERDİ '' BEN HİC BİR YOLA AİT DEĞİLİM BUNLAR İNSAN SÖYLENTİLERİ'' öfkesi anlasılabiliyordu ama zarar vermiyceğinide hissettiriyodu ona bana ne öğretebileceğini sordum "DENİZİN GİZEMLERİNİ ÖĞRTEBİLİRİM DUYGULARINA HAKİM OLMAYI VE BUNLARDAN FAYDALANMAYI ÖĞRTEBİLİRİM BİLİNCDIŞI ZİHİN VE DÜŞLERİN FARKINDALIGINI ÖĞRTEBİLİRİM dedi ve yapabileceği uygulamaları sordum KİŞİNİN GERCEK ARZULARINI ANLAMASINA YARDIMCI OLABİLİRİM" DÜŞMANLARINI BOĞABİLİR ZEHİRLEYEBİLİRİM BUNU YAPMAYI ÖĞRETEBİLİRİM"BİRİNİN BİR BOYUTA BİR ALEME GECMESİ İCİN BEDENDEN CIKMASINA GERİ GİRMESİNE YARDIMCI OLABİLİRİM ona bir işe dahada tutkuyla bağlanmak icin ne yapmam gerektiğini sordum KİŞİ HAYATINA TUTKUYLA ENJEKTE OLSUN TUTKUNUZ DENİZ KADAR SINIRSIZ FIRTINA KADAR ÖZGÜR OLSUN TUTKUN VE GÜCÜN KORKUNU YIKMASINA İZİN VER teşekkür ettim ve rituali sonlardırdım
|
Acaba bunlar karsiliginda senden ne alacakti