@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yani ben anlamıyorum illa her edilen istiharede her yapılan bir şeyde biri mi geliyor? Niye bu kadar çok korunma yapılıyor? İyi niyetle yapan bir insanın niyetini örnek verelim o ayet veya zikir koruyucuları bilmiyor mu ki rahatsız edilip yaptığımız yarım bıraktırılıyor? Ben şahsen bu tarz şeylerden korkan birisiyim ama bu tarz şeylere de ihtiyacım var aklım karışık doğru yolu bulamıyorum sıkıntılara giriyorum ama bunları yapınca da uykularım kaçıyor vücudum soğuyor gecelerim uykusuz geçiyor kalkıp namaz kılıp rahatlayalım derken hepten titreme soğuma gelip hissettiriliyor. Bunların cevabı yok mu? Napıcam ben hiç mi ibadet etmeyeceğim ? Etmezsem şeytana yarar. Ben misal bunların hiçbirini bilmezken yaptığımda elhamdülillah bir sıkıntı olmuyordu ama bunları öğrenince insanın akılının köşesinde hep oluyor ve acaba gelirler mi gözükürler mi gözükürlerse deliririm akli dengemi kaybedirim diye korkularla yaşıyor yapacağım ibadetten de geri kalıyorum. Burada tuhaf bir çelişki var anlamıyorum. Şirk mi koşuyoruz acaba tövbe haşa.