Ayet okuyarak uyanmak ne anlama gelir
S.A arkadaşlar,
Benim hergün mutlaka yaptığım zikirlerim vardı ve çok huzurluydum namazlarımı kılmak zikirlerimi çekmek Kuran-ı Kerimi hergün mealindende olsa okumak bana çok huzur veriyordu, dilimde hiç boş durmazdı sürekli tevhid olsun salavat olsun ev işi yemek falan yaparken zikrederdim.
Ramazan bittikten sonra bende bir gerileme oldu namazlarımı bile isteksiz kılmaya başladım (yinede mutlaka kılıyorum), zikirlerimi de hiç yapasım gelmiyor ve bu durum beni çok huzursuz ediyordu bir iki gün önce sabah namazı için alarm çaldı ve ben uyanırken Va fu anna , Vağfirlena diyerek uyandım istemsizce. Ben bu ayeti nerden biliyorum diye düşünürken Ameneresulu duasında olduğunu hatırladım. Mealine baktığımdada Allahım bizi affet olduğunu okudum.
Şimdi size sormak istediğim bu ayeti okuyarak uyanmamda bana bir işaretmi var ben neden böyle bir gerileme yaşıyorum çok huzursuz ve mutsuzum neden bu huzursuzluk olduğu halde ibadetlerimde isteksizim ne yapmam lazım.
Bu ayetle uyanmamdaki neden nedir bir bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim.
|