Alıntı:
JustMention Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Benim Bir Tanıdığım İnsanda Bu Özellik Var.Adam Bana Bakmadan Kafamın İçinde Düşündüğüm Kelimeyi Bana Sesli Bir Şekilde Anlatıyordu.Onun Düşündüklerini Ben Anlamıyordum Ama Benim Düşündüğüm Cümleleri O Tek Tek Bana Sesli Bir Şekilde Eksiksiz %100 Doğru Bir Şekilde Söylüyordu.Psikoloji Falan Bilmez O Bence Başka Bir İlim Var Ve Bu Özellik Doğru Şeyler İçin Kullanılırsa Gerek İnsana Gerek İnsanlığa Çok Büyük Faydası Olabilir.
|
Bu psişik yetenek kalp gözü açık olabilir ibadetlidir namazlar da ve okuduğun Kuran'da Samimi isen namaz zikir kuran okumak kalp gözünü açar fakat Musallatliysa namaz kilmiyorsa zaten şeytan musallattirnneyse musallatli biride bunları bilebilir
Benimde bazen karışımdaki insanın düşüncelerinin sesi geliyor hemde kendi sesinde Allahu alim
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|