Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
İSTİHARE
2 rekat istihare namazı
Selamdan sonra istihare duası
Allâhümme estehiruke bi ilmike ve estakdiruke bi kudretike ve es'elüke min fadlike'l-azim. Fe inneke takdiru ve lâ akdiru ve ta'lemu ve lâ a'lemu ve ente allâmu'l guyûb. Allâhümme inkünte ta'lemu enne hâza'l-emre hayrun li fi dini ve meâşi ve âkıbeti emri ve âcili emri ve âcilihi. Fekdurhu li ve yessirhu li summe bârik li fihi. Ve in künte ta'lemu enne hâza'l-emre şerrun li fi dini ve maâşi ve âkıbeti emri ve âcili emri ve âcilihi f'asrifhu anni va'srifni anhu ve'kdur li el-Hayra haysü kâne. Sümme ardihi bihi.
“Allahım benim Seyri Sulugum için hayırlı olan dostunu Mürşidimi bana rüyada göster kendisine beni bağlandır sevgili Muhammed SAV’in aşkına ya Rabbel Alemin, AMİN Ya Muin.”
Evet 224,000 rivayeti de var doğru ben de ondan emin olamadıgım için , daha fazlasını Allah bilir diye dediydim.
Bazen 124 de diyorlar.
Ama ayeti kerime de buna delil oluyor:
“……..Rabbinin ordularını kendisinden başka kimse bilemez. Haber verilen bu korkunç cehennem ateşi, insanlık için bir uyarı ve hatırlatmadan ibarettir.”
Orduya melek dahil evliya dahil, çok kimseler dahil.
|
124 bin yada 224 bin sayisi evliya degil hani hic eksilmez sayilari dediğin evliya sayisi degil
bu sayi gönderilen Peygamber sayisidir...
İmamı Şafi ra.
|