Alıntı:
Distress Nickli Üyeden Alıntı
Hocam çok güzel anlatmışsın peki bunlara bakan kişi musallat kaparmı ? Mesela önceden baktığımda çok garip bir şey yaşadım.Aniden uykum geldi gözlerim kapandı kendimi yatağa zor attım.Bu neyle ilgili bir durum ? Acaba musallatmı kaptım ?
|
Hocam musallatin var mı yok mu ben bilemem. Zira hoca değilim. Ama genelde fal bakanlar ve baktiranlarda musallat riski çok yüksek oluyor. Medyum, meşhur falcı fln genelde musallatli oluyor. Varlık onlara söylüyor o falı bakana. O arada musallat karşıdakinin enerjisini sever gider ona bulaşır vs. En güzeli tövbe yapmanı öneririm ki önermişti bir kardesimiz sana. Yaşadığın olay varliksal bir durum olabilir anlık ziyaret olabilir ben bilemem. En iyisi bu varlıklara ruhsat vermemek. Amacın senin işlem ogrenmekse Allah nasip ederse sana bir yol çıkartır öğrenirsin. Belki rüyanda görürsün, belki ilmi bir hoca denk getirir o gösterir sana. Ama tavsiyem karttan topactan medet umma. Varsa bir yerlerde güzel enerjin, kuvvetli hissiyatin kirlenmesin böyle amellerle..